Begravelse i Rogaland, Stavanger og Hafrsfjord

Hafrsfjord Begravelsesbyrå bistår pårørende med gjennomføringen av begravelser og kremasjoner. I løpet av livet kommer de aller fleste av oss i den situasjonen at vi må følge våre kjære til den siste hvile. Vårt mål er å bidra til at din siste avskjed med avdøde blir et personlig og verdig minne. Vi betjener hele Nord-Jæren. Vi dekker særlig Stavanger med nabokommuner i Rogaland.

Ta kontakt med Hafrsfjord Begravelsesbyrå AS for mer informasjon om våre tjenester rundt begravelse.

Forberedelser ved begravelse

Vi bistår deg med forberedelse ved begravelse og bisettelse. Det er mange avgjørelser som skal tas før du følger din kjære til det siste hvilested. Som begravelsesbyrå er det vår jobb å hjelpe deg, som pårørende, med å planlegge og forberede begravelsen eller bisettelsen på en god og verdig måte. Vi følger ditt ønske og kan hjelpe deg med oppgaver som dødsannonse, valg av gravferd, program knyttet til seremoni, valg av blomster, pynting av kiste og lokale, samt planlegging av minnestund. Det er selvfølgelig helt opp til deg hvor stort behov du har for vår bistand, råd og veiledning.

Forståelsesfulle ansatte

Det er et absolutt krav at våre ansatte skal ha en grunnleggende forståelse for mennesker i en vanskelig situasjon. Vårt ønske og mål er at vi skal være lydhøre overfor deg som pårørende, og ivareta dine personlige ønsker med hensyn til ramme og innhold for sørgehøytideligheten. Vi har som målsetting at du skal føle at dine behov og dine ønsker, har en absolutt førsteprioritet i tiden fra du kontakter oss og til begravelsen er avsluttet.

Vi har 24-timers vakttelefon 51 89 60 90 så du treffer oss døgnet rundt.

Ta kontakt med Hafrsfjord Begravelsesbyrå AS for mer informasjon om våre tjenester rundt begravelse.