Gravstein i Rogaland

Våre tjenester

Vi hjelper deg med å finne en verdig gravstein i tråd med den avdødes identitet. Hos oss kan du velge mellom ulike gravminner eller gravsteiner i flere sorter. Vi oppretter og monterer gravmonumenter. I tillegg hjelper vi med navnetilførsel på gravstein, både nedsenkede og utenpåliggende bokstaver. Vi har fagfolk som utfører og jobber med navnetilførsel, slik at gravsteinen blir et fint sted å minnes sine kjære.

Vi kan også være behjelpelig om du har du behov for å pusse opp og pynte på en eller flere eksisterende gravsteiner.

Tilleggsutstyr til gravstein

Om ønskelig kan du bestille tilleggsutstyr til gravsteinen eller gravminnet. Vi har et bredt sortiment med fine og stemningsfulle lykter og gravlys du kan bruke året rundt. Hafrsfjord Begravelsesbyrå AS forhandler også med vaser, bedplater og blomsterrammer som passer til din utvalgte gravstein.

Ta kontakt med oss om spørsmål eller bestilling av gravstein eller tilleggsutstyr. Vi hjelper deg med å gi din kjære en fin og verdig minneplass.

Gravstein utvalg

Under her finner du et lite utvalg av gravmonumentene fra våre steinleverandører Steinriket Norge AS og Silseth Sten AS. Begge har et bredt utvalg og vi anbefaler dere også å besøke websidene deres for å se hele sortimentet av steiner vi tilbyr.

Hos Silseth Sten AS kan en selv bygge den minnesteinen med bedplate og tilbehør som en ønsker å ha på et gravsted. Prøv dere frem på https://stenbygger.silseth-sten.no/ og ta med utskrift til oss så hjelper vi dere med resten.

Inkludert i prisen er navn og datoer, i nedsenket skrift, sokkel, oppsetting av monument og evt oppretting av dette hvis den blir skjev av tele eller lignende. Oppretting gjelder inntil 10 år fra oppsett.