Programhefter

Programhefte er en liten trykksak hvor programmet for begravelsen, eller bisettelsen, står på trykk. Programheftet inneholder gjerne sangene og salmene som skal synges under bisettelsen. Det er også mulig å sette et mer personlig uttrykk på disse programheftene ved å tilføre personlige hilsener.
Dette kan f.eks være dikt, personlige hilsener eller hva man måtte ønske. Det man bør tenke på hvis man ønsker et svært personlig uttrykk på programheftet er at en begravelse på mange måter er en semi-offentlig hendelse. Derfor bør man ikke ha innhold som kan oppfattes som støtende, eller sårende. I praksis er ikke dette et problem.

Det er også mulig å benytte bilder, eller andre grafiske elementer i form av tegninger på et programhefte hvis man ønsker dette. Hafrsfjord Begravelsesbyrå AS leverer et stort utvalg av ulike bakgrunnsmotiver på programhefter. Hos oss finner du varierte tema som kan passe til den du skal ta farvel med.
Dersom familien ønsker mange personlige bilder, kan det være en løsning å trykke opp dette i forbindelse med et minnesamvær. Vi kan også trykke slike hefter. I tillegg leverer vi takkekort.

Kontakt Hafrsfjord Begravelsesbyrå AS for mer informasjon om programhefter.

Klikk her for et utvalg av våre programhefter